Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkés rizottó

MME MME
3/5
bonyolult
átlagos
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A kockákra vágott csirkehúst a forró olajon fehéredésig sütjük, majd a meghámozott, apróra vágott hagymát és a zúzott fokhagymát rádobjuk, és megfuttatjuk. A rizst beleöntjük, néhány percig pirítjuk. A borral felengedjük, majd a levest is apránként belekeverjük. Sózzuk, borsozzuk, a sáfránnyal fűszerezzük. A parmezán felét lereszeljük, és a vajjal együtt belekeverjük. A sonkát vékony csíkokra vágjuk, és a rizsbe forgatjuk. A maradék parmezánnal díszítve tálaljuk.

Megjegyzés

A csirkelevest kockából is készíthetjük. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss