hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkés pizzabatyu

65 perc
egyszerű
átlagos
6 adag

Elkészítés

  1. A sült csirkehúst összeforgatjuk a kimagozott, felaprított paprikával, a megmosott, lecsepegtetett spenóttal, a felkockázott mozzarellával és a paradicsomszósszal.
  2. A pizzatésztát kitekerjük, és felvágjuk 12 egyforma háromszögre. 6 darabon elosztjuk a spenótos keveréket. A tésztaszéleket megkenjük a tejjel elhabart tojással, majd befedjük mindet az üres tésztadarabokkal, és összenyomkodjuk a széleket.
  3. A batyukat sütőpapírral bélelt tepsiben tesszük, megkenjük a tetejüket a maradék tejes tojással, megszórjuk egy kevés reszelt parmezánnal, végül 190 fokos sütőben 20 perc alatt készre sütjük. 

Ezek is érdekelhetnek