A húst befűszerezzük a szárnyas fűszersóval, rozmaringgal és fokhagymával, hozzáöntünk egy kis olajat, összekeverjük a fűszeres hússal, majd fél órára a hűtőbe tesszük pácolódni.
Egy tűzálló tálat kiolajozunk, egy nagy darab vöröshagymát vékony szeletekre vágunk, és a tál aljára terítjük.
A burgonyákat megmossuk, meghámozzuk, karikára vágjuk, egy tálba tesszük, sózzuk, borsozzuk, összekeverjük, és ráterítjük a hagymára. Ha ez megvan, rátesszük a bepácolt húst, és kb. fél deci vizet öntünk rá. Majd lefedve a sütőbe tesszük, és kb.180 fokon, egy órán át pácoljuk.
Ha megpuhult a hús - főleg a combot ellenőrizzük - a tetőt levéve, kb. 200 fokra emelve a hőt, ropogósra sütjük. Amikor kész az étel ízlés szerint megszórjuk petrezselyemmel, és tálaljuk.