Elkészítés: A csirkemellfiléket lapjával félbevágjuk, kissé megklopfoljuk, és sóval, borssal fűszerezzük. A forró olívaolajon minden oldalukat pirosra sütjük, majd a visszamaradt zsiradékban a félbevágott gépsonka szeleteket is ropogósra pirítjuk.
8 szelet toast kenyeret tálcára fektetünk, majd 1-1 megmosott és lecsepegtetett salátalevelet teszünk rá, meglocsoljuk majonézzel, ezután jöhet rá a szeletelt paradicsom és az uborka. A tetejére 1-1 szelet sült csirkemellfilé kerül, majd 2 elkészült szendvicset egymásra fektetünk, a tetejét toast kenyérrel zárjuk. Sült gépsonkát teszünk a legtetejére.
Srégen félbevágjuk, tányérra tesszük, és friss petrezselyemmel díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre