Elkészítés: Az olajon elkezdem dinsztelni az apróra vágott hagymát, rádobom a felkockázott répát és a borsót. Hagyom pár percet párolódni, majd belerakom a szárnyakat, és azzal is pirítom egy kicsit. Felkockázom a karalábákat, és azokat is beleteszem, és együtt párolom. Rádobom a lisztet, és azzal is kevergetve tovább párolom, majd óvatosan, apránként felöntöm vízzel, de közben kavargatom, hogy ne legyen csomós. Ha ez megvan, beleteszem még a fehérrépát és az apróra vágott petrezselymet is. Lefedem és felfőzöm. Ezután kis lángra veszem, és belerakom a májakat, megfűszerezem a levest. Puhára főzöm a húsokat, és ezután lehet bele bármilyen levesbetétet rakni. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre