Elkészítés: A hagymát nagyon finomra metélem, kis kockákra vágom a csirkemellet, és együtt megpirítom 1 evőkanál zsiradékon. Amikor a hús kifehéredett, beleteszem a kis kockára vágott zöldségeket és az apró rózsákra szedett karfiolt, párolom egy keveset, majd felöntöm 2 liter vízzel (kicsit sűrű lesz, de nem baj). Ha már majdnem puha a zöldség, beleteszem a száraztészát, a levekockát, és ízlés szerint a fűszereket. Miközben fő, a tejfölt kikeverem egy kevés levessel, és beleöntöm, mikor a tészta megfőtt. Takarékra veszem, és amikor gyöngyözni kezd, készen van a leves.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre