Elkészítés: A húst kisebb csíkokra vágjuk és befűszerezzük, tandoori massalával (szerintem nem szabad elhagyni, ez adja meg az ízét a szósznak és a húsnak is, tipikus keleties ízt kölcsönöz), curryvel (én madras curryt használok), borssal, sóval, kis oregánóval, egy csipet köménnyel. Hagyjuk állni egy kis ideig, közben megtisztítjuk és előkészítjük a zöldségeket.
Ezután felhevítünk egy kis olajat, pirosra sütjük a csirkehúst, ez kb. csak 15 percig tart.
Elkészítjük a szószt vagy szószokat. Én kétfélét szoktam csinálni hozzá: egyik a mézes-mustáros, másik a fokhagymás-massalás-joghurt alapú. A mézes-mustáros szósz egy pillanat alatt kész: összekeverünk 2-3 kávéskanál jófajta mustárt (pl. dijoni) 1 kávéskanál mézzel. Ez kész is. A joghurtos szószhoz fél-egy pohár natúr joghurtot keverek el 1 kávéskanál massalával, 1 nagyobb zúzott fokhagymagerezddel, pár csepp citromlével, 1 kis mokkáskanál mustárral, 1 mokkáskanál ketchuppal, csipet sóval.
A jégsalátát felaprítjuk, a paradicsomot és uborkát felkockázzuk, a lilahagymát *félszeletekre* vágjuk.
Tálalásnál lapos tálra terírjük a pitalapot, egyik felére halmozzuk a salátát, zöldségeket, hagymát, húst, leöntjük a kétféle öntettel, majd ráhajtjuk a másik felét. Késsel, villával fogyasztandó, ha nem akarunk malackodni.