Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkés-gombás tészta

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. A csirkemellet kockákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük.
  2. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat, megpirítjuk rajta a csirkemellet, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, és együtt pirítjuk, majd beletesszük a gombát. Sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt puhára pároljuk. 
  3. A tésztát a csomagoláson található útmutatás szerint forró, sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük, és összekeverjük a csirkével és a gombával. Reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk.

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss