Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkés-fetás tésztasaláta

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

    1. A csirkés-fetás tésztasaláta elkészítéséhez a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük a tésztát.
    2. A csirkemellet megsózzuk, megborsozzuk és megszórjuk a fokhagyma-granulátummal, majd közepes lángon oldalanként 8-8 perc alatt megsütjük az olajon. Ezután 10 percig pihentetjük, majd felkockázzuk.
    3. A bacont ropogósra sütjük a visszamaradt zsiradékban, majd ha kihűlt, felaprítjuk.
    4. A dresszinghez összekeverjük az olívaolajat, a vörösborecetet, a fűszerkeveréket, az áttört fokhagymát és a mustárt, majd megsózzuk, megborsozzuk.
    5. Végül egy nagy tálban összekeverjük a tésztát, a csirkemellkockákat, a bacont, a felezett koktélparadicsomot, a spenótot, a morzsolt fetát, a finomra vágott hagymát és a kaprot, majd leöntjük a dresszinggel.

      Nézd meg videón, hogy készül a csirkés-fetás tésztasaláta:

 

 

Ezek is érdekelhetnek