Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkeragu szegfűgombával és zöldborsóval

30 perc
bonyolult
átlagos
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: Kevés olívaolajon megsütjük a sóval, borssal és zúzott fokhagymával összeforgatott csirkemellcsíkokat. Amikor pirosra sültek, kivesszük a húst a serpenyőből, és a visszamaradt olajon megpirítjuk a szegfűgombát. Hozzáadjuk a zöldborsót, összemelegítjük, visszarakjuk a csirkecsíkokat. Felöntjük tejszínnel, és belecsipkedjük a friss kakukkfüvet. Készre főzzük.

Rizzsel vagy tésztával érdemes tálalni.

Megjegyzés

A szegfűgombának van egy speciális zamata, amit semmilyen termesztett gomba nem tud visszaadni. Érdemes ezt vagy egyéb vadon termő gombát használni. Ha csiperke van csak otthon, dobjad fel egy kis frissen reszelt szerecsendióval és sok borssal. - vonyi

Ezek is érdekelhetnek

Friss