Elkészítés: A csirkehúst apró darabokra (kb. 5×3 cm) vágjuk, majd fokhagymás tejbe beáztatjuk, akár egy egész éjszakára is.
Panírozáshoz készülünk, annyi különbséggel, hogy a prézlihez olajat vagy olvasztott zsírt keverünk, 10 dkg prézlihez kb. 1 evőkanállal.
A hús leszűrjük, sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük, majd bepanírozzuk.
Sütőpapírral bélelt sütőlemezre tesszük, és előmelegített sütőben 200-220 fokon 20-25 percig sütjük - vagy amíg aranybarna nem lesz.
Tetszés szerinti körettel, mártogatóssal, salátával kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre