Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkemell tejszínes-sajtos raguval

60 perc
egyszerű
megfizethető
3 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. A csirkemellszeleteket kissé kiklopfoljuk, és megsózzuk, megborsozzuk. Ezután étolajon mindkét felét hirtelen átsütjük, és papírtörlőre szedjük.
  2. A zöldségeket és a felaprított gombát a vajon megpároljuk, és fűszerezzük sóval és borssal. A tejszínt és a tömlős sajtot a liszttel kikeverjük, a zöldségekre öntjük, összeforraljuk, majd langyosra hűtjük.
  3. Egy hőálló tálat kikenünk vajjal. Az elősütött húst lerakjuk az aljára, elosztjuk rajta a zöldséges ragut, és megszórjuk a reszelt sajttal. 180 fokra melegített sütőben kb. 25 perc alatt szép pirosra sütjük.

     

Megjegyzés

Vasárnapi finom, gyors ebédünk volt. - ditti56

Ezek is érdekelhetnek

Friss