Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkemell parmezános bundában

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet megtisztítjuk, papírtörlővel szárazra töröljük, kisebb darabokra vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk.
  2. A lisztet egy tányérba tesszük, a tojásokat felverjük, a zsemlemorzsát összekeverjük a parmezánnal és a rozmaringgal. A hússzeleteket először lisztbe, majd a tojásba végül a parmezános morzsába forgatjuk.
  3. Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, ráhelyezzük a bepanírozott húst. 170 fokra előmelegített sütőben mindkét oldalát 25-25 percig sütjük. Salátával, krumplis körettel, vagy rizzsel tálaljuk.

11 VARIÁCIÓ RÁNTOTT CSIRKÉRE - AZ EXTRA ROPOGÓSTÓL A LISZTMENTES PANÍRIG >>> 

7 ISTENI PANÍR, HA UNOD A ZSEMLEMORZSÁT! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss