Előkészítés: A csirkemellfiléket lebőrözzük, megmossuk, majd konyhai papírtörlővel szárazra itatjuk. A paprikákat megmossuk, lecsepegtetjük, és húsukat csíkokra vágjuk.
Elkészítés: A csirkemellfiléket megcsepegtetjük citromlével, megszórjuk chilivel. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, a csirkemellek egy-egy oldalát kb. 3-3 percig sütjük benne. Enyhén megsózzuk, és tálalásig melegen tartjuk. A leveskockát 2 dl vízben felforraljuk, beletesszük a paprikacsíkokat, megszórjuk egy csipet őrölt borssal és kb. 4-5 percig gyenge tűzön pároljuk. A paprikát leszűrjük. A csirkemellet a paprikacsíkokkal és vadrizzsel kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre