Elkészítés: 1. A fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A sárgarépát és a cukkinit megmossuk, meghámozzuk, mindkettőt vékony csíkokra vágjuk vagy durvára reszeljük.
2. A csirkemellet megmossuk, leszárítjuk, mindkét oldalát megsózzuk, megborsozzuk. Az olajat egy nagy serpenyőben felforrósítjuk, a hús mindkét oldalát 5-5 percig sütjük benne, majd szűrőlapáttal kivesszük.
3. A fokhagymát a visszamaradt olajban megpirítjuk. A zöldségcsíkokat hozzáadjuk, 5 percig kevergetve nem túl puhára pároljuk.
4. A tejszínt, a fűszereket, a paprikát a sóval és a borssal egy csészében összekeverjük, a zöldséghez öntjük, felforraljuk.
5. A filét a tejszínes zöldségbe visszarakjuk, és kis lángon még 5 percig pároljuk. Sajttal megszórjuk, azonnal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre