Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkemell kapros mártásban

MME MME
2 4.5/5
60 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Előkészítése: a héjas burgonyát megfőzöm, meghámozom és karikára vágom. Közben a csirkemellet kockákra vágom. Az olajat felforrósítom, és fehéredésig pirítom, közben folyamatosan kevergetem, hogy a hús minden darabkája jól átsüljön. Rászórom a finomra vágott kaprot, megsózom és megborsozom.

Elkészítése: a húsra ráöntöm a tejfölt meg a krémsajtot, kevés citromlével megöntözöm, majd gyenge tűzön átforgatom, és befedem. Néhány percig párolom. Közben a burgonyakarikákat tűzálló tálra rendezem, kissé megsózom, majd ráhalmozom a csirkehúst, és a kapros mártással leöntöm. Előmelegített, forró sütőben 10 percig pirítom.

Ezek is érdekelhetnek