Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkemell csíkok párizsi bundában

45 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók
  • 2 db csirkemell (kb. 50 dkg)
  • só (ízlés szerint)
  • A forgatáshoz:
  • liszt
  • 1 db tojás
  • tej (kb. 1/2 dl)
  • A sütéshez:
  • olaj

Elkészítés

  1. A csirkemellet csíkokra vágjuk, majd mindkét oldalát megsózzuk. Először a lisztbe, majd a kevés tejjel elkevert tojásba, végül újra a lisztbe forgatjuk a húsokat.
  2. Forró olajban aranybarnára sütjük mindkét oldalát, majd papírtörlőre szedjük. Tálalhatjuk fokhagymás szósszal, rizzsel, sült krumplival vagy petrezselymes burgonyával, de hideg majonézes salátákkal is mennyei.

    Ajánljuk még:

BUNDÁZZUNK!>>> 

TURBÓZD FEL! ÍGY LESZ ÜTŐS A VASÁRNAPI RÁNTOTT HÚS>>> 

A TÖKÉLETES RÁNTOTT HÚS>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss