Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkemell csíkok gesztenyés kelbimbó ágyon

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított kelbimbókat sózott, ételízesítős vízben puhára főzzük. A csíkokra vágott csirkemellett sózott, borsozott olajos pácba tesszük. Ha a kelbimó megfőtt, a főzővízből kivéve lecsorgatjuk és félre tesszük.
  2. Egy serpenyőben kevés olajon kiolvasztjuk a szalonnát, hozzáadjuk a kelbimbót és tovább pirítjuk, majd pár perc után megszórjuk az aprított gesztenyedarabokkal. Kissé átforgatjuk, majd kiszedjük a serpenyőből.
  3. Ugyanebbe a serpenyőbe kevés olajat teszünk, majd a korábban sózott, borsozott és olajban pácolt csirkemell csíkokat megpirítjuk. Ezután a zöldségágyra halmozva, gesztenyemézzel meglocsolva tálaljuk. 

GYORS FŰSZERES CSIRKEMELL 

KOKTÉLPARADICSOM-ÁGYON SÜLT CSIRKEMELL 

CSIRKEMELL SÜTŐBEN SÜLT ZÖLDSÉGEKKEL 

Ezek is érdekelhetnek