Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkemell a la Pannónia

MME MME
5/5
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A kicsontozott csirkemellekről a bőrt eltávolítjuk. Egy vékony pengéjű késsel a húsok közepébe szúrunk, és akkora üreget vágunk bennük, hogy tölthetőek legyenek. A sajtot lereszeljük, és összegyúrjuk a vajjal. Sóval és reszelt szerecsendióval fűszerezzük. A sajtos tölteléket négy egyenlő részre osztjuk, a csirkemellekbe töltjük. A nyílást hústűvel vagy fogvájóval lezárjuk. A hússzeleteket megsózzuk, bepanírozzuk. Bő, forró olajban megsütjük.

Megjegyzés

Vajas zöldborsóval, rizibizivel vagy burgonyapürével a legjobb. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss