Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkemájjal töltött sertésszelet bundában

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemájat megtisztítjuk, majd apróra vagdaljuk. Kevéske olajon apróra kockázott vagy lereszelt hagymát pirítunk, majd hozzákeverjük a májat, és sóval, borssal, majoránnával ízesítjük.

A sertésszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd a májas keverékből halmozunk rá, és felgöngyöljük. Természetesen a végeit behajtjuk, így nem folyik ki a töltelék belőle.

Ezután hagyományos módon lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába panírozzuk, és bő olajban kisütjük.

Cukorborsós rizzsel, savanyúsággal tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss