Elkészítés: A csirkemelleket késsel középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk.
A csirkemájat ledaráljuk vagy nagyon apróra vágjuk /elkaparjuk/. A hagymát apró kockákra vágjuk. Kevés olajon megdinszteljük a hagymát. Rátesszük a májat, sózzuk, borsozzuk, majoránnát adunk hozzá és lepirítjuk. Rászórunk 1 evőkanál lisztet, 1-2 percig kevergetjük, majd levesszük a tűzről. Hagyjuk kihűlni.
A májas tölteléket a csirkemellekre halmozzuk, összehajtjuk és bepanírozzuk. Bő olajban közepes tűzön kisütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre