Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkemájjal töltött hústekercs

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A karajszeleteket vékonyra kiverjük, és egyik oldalát enyhén megsózzuk. Az ételízesítőt, a majoránnát, a borsot, a pirospaprikát, a zúzott fokhagymát és a paradicsomlét egy kis tányérban sűrű péppé keverjük. A hússzeletek sózatlan oldalát megkenjük ezzel a krémmel, áhelyezünk 1-1 csirkemájat, a hús két oldalát behajtjuk, és szorosan feltekerjük.

Minden húsroládot 2-2 szelet baconnel betekerünk, és hústűvel megtűzzük.

Kevés zsiradékot teszünk egy sütőtálba, belerakjuk a hústekercseket, fél deci vizet öntünk alá. Először alufólia alatt pároljuk, majd amikor már puha, az alufóliát levéve kissé megpirítjuk.

Burgonyapürével tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss