Elkészítés: A karajszeleteket vékonyra kiverjük, és egyik oldalát enyhén megsózzuk. Az ételízesítőt, a majoránnát, a borsot, a pirospaprikát, a zúzott fokhagymát és a paradicsomlét egy kis tányérban sűrű péppé keverjük. A hússzeletek sózatlan oldalát megkenjük ezzel a krémmel, áhelyezünk 1-1 csirkemájat, a hús két oldalát behajtjuk, és szorosan feltekerjük.
Minden húsroládot 2-2 szelet baconnel betekerünk, és hústűvel megtűzzük.
Kevés zsiradékot teszünk egy sütőtálba, belerakjuk a hústekercseket, fél deci vizet öntünk alá. Először alufólia alatt pároljuk, majd amikor már puha, az alufóliát levéve kissé megpirítjuk.
Burgonyapürével tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre