Elkészítés: A csirkemelleket késsel középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk.
A csirkemájat ledaráljuk vagy nagyon apróra vágjuk /elkaparjuk/. A hagymát, a bacont és a sonkát apró kockákra vágjuk. A bacont kipirítjuk, rátesszük a sonkát. Pár percig együtt pirítjuk, majd hozzáadjuk a hagymát, és megdinszteljük. Beletesszük a májat, sózzuk, borsozzuk, majoránnát adunk hozzá, lepirítjuk, majd hagyjuk kicsit hűlni.
A májas tölteléket a csirkemellekre halmozzuk, mindegyikre 1-1 szelet sajtot helyezünk, összehajtjuk, bepanírozzuk. Bő olajban közepes tűzön kisütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre