Elkészítés: A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, olajon lepirítjuk, majd hozzáadjuk a megtisztított és kockákra vágott csirkemájat. Jól átforgatjuk, meghintjük sóval, ételízesítővel és őrölt borssal, majd egy pici vízzel felengedjük, és fedő alatt megpároljuk.
Egy másik edényben a rizst kevés olajon üvegesre pirítjuk, majd felengedjük vízzel, és egy kevés sóval, borssal ízesítjük. Amikor a rizs már majdnem kész, hozzáadjuk a lecsepegtetett zöldborsót.
A megpárolt csirkemájat összeborítjuk a borsós rizzsel, jól összeforgatjuk, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot. Tálaláskor a tányérokra kis kúpokat halmozunk, melyek tetejét megszórjuk egy kevés reszelt sajttal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre