hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkemájas rántott gomba

MME MME
1 5/5
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 12 nagy gombafej
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 zsömle
  • 1 tojás
  • 7 db csirkemáj
  • 1 csokor petrezselyem
  • bors
  • olívaolaj
  • A panírozáshoz:
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaja sütéshez

Elkészítés

Elkészítés: A gombát megtisztítjuk, a szárát levágjuk. A májat szétkaparjuk vagy ledaráljuk.

Az apróra vágott hagymát, a gombaszárat és a májat pici olívaolajon megdinszteljük. A zsemlét vízben megáztatjuk, kinyomkodjuk és az alapanyagokhoz keverjük. Hozzáadjuk a tojást, borsozzuk, beleszórjuk az apróra vágott petrezselymet, összedolgozzuk.

A gombafejeket megtöltjük a masszával, bepanírozzuk, bő olajban kisütjük.

Bármilyen köret illik hozzá.

Megjegyzés


Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss