Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkemáj szalonnás hagymaágyon

45 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A császárszalonnát és a hagymát apró darabokra vágjuk, majd egy jénai tálba rétegezzük a hozzávalókat. Először a szalonna kerül a tálba, majd jöhet a hagyma, és végül a csirkemájjal zárjuk le.
Sózzuk, borsozzuk, és egy kis olajat öntünk rá.

Előmelegített sütőben fólia alatt sütjük 20-30 percet, majd a fólia levétele után 10-15 percet pirítjuk.

Megjegyzés

A májat én csak borssal szórtam meg, sót csak a végén tettem rá, mikor kész lett. Fűszerként azért használtam csak sót és borsot, mert kíváncsi voltam, hogy a főtt, füstölt császárszalonna és a hagyma milyen ízkombinációt hoz létre a májjal. - adambmw87

Ezek is érdekelhetnek

Friss