Elkészítés: A csirkemájat megtisztítjuk. A megtisztított vöröshagymát felszeleteljük. A szalonnát csíkokra vágjuk, kevés zsiradékon kisütjük, kiszedjük és félretesszük.
A fennmaradt zsiradékban lepirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a csirkemájat, megszórjuk ételízesítővel, borssal, majoránnával (bőven), és fedő alatt puhára pároljuk. Ha elfő a leve, kevés vizet öntünk alá.
Amikor kész, ízesíthetjük mustárral, hozzáadjuk a karikára vágott virslit, és összeforraljuk. A végén hozzáadjuk a félretett szalonnát és a csíkokra vágott savanyú uborkát. Egyet forr, és kész.
Köretként petrezselymes főtt burgonyát adunk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre