Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkemáj savanyú uborkával

MME MME
5/5
30 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemájat megtisztítjuk. A megtisztított vöröshagymát felszeleteljük. A szalonnát csíkokra vágjuk, kevés zsiradékon kisütjük, kiszedjük és félretesszük.

A fennmaradt zsiradékban lepirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a csirkemájat, megszórjuk ételízesítővel, borssal, majoránnával (bőven), és fedő alatt puhára pároljuk. Ha elfő a leve, kevés vizet öntünk alá.

Amikor kész, ízesíthetjük mustárral, hozzáadjuk a karikára vágott virslit, és összeforraljuk. A végén hozzáadjuk a félretett szalonnát és a csíkokra vágott savanyú uborkát. Egyet forr, és kész.

Köretként petrezselymes főtt burgonyát adunk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek