A májat megtiszítjuk. A tejhez hozzáadjuk a sót és a préselt fokhagymát, majd beletesszük a csirkemájat, és pár órát állni hagyjuk, hogy az ízek jól átjárják.
Egy tálba tesszük a tojást, megsózzuk, megborsozzuk, majd összekeverjük. Ezután hozzákeverjük a tejet és annyi lisztet, hogy sűrű palacsintatésztát kapjunk. Végül hozzáadjuk a reszelt sajtot is.
Sütés előtt a tejből kivesszük a májat, majd alaposan lecsepegtetjük. Ezután lisztbe forgatjuk, majd a sűrű palacsintatésztába, és óvatosan a felforrósított olajba helyezzük. A serpenyőt ezután résnyire lefedjük, így ha esetleg pattogna a máj sütés közben, az olaj nem fröccsen szét. Közepes lángon, többször átfordítva aranybarnára sütjük, majd papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olajat felszívja.