Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezek a konyha legjobb virgácsai: csirkeláb pörkölt tojásos nokedlivel

Ha kíváncsi vagy, hogyan készülnek a legjobb húsos ételek, vagy arra, hogy miként használd fel az alapanyagokat, akkor jó helyen jársz, hiszen most egy igazi profit faragunk belőled a Mindmegette Húsiskolában.

A legelső részében Mészáros Balázs egy különleges tyúkhúslevessel készült, aztán megtudhattuk, hogyan lesz tökéletes a csirkemáj, de a ropogós, csípős csirkeszárny titkaiba, és a csirkepörkölt fortélyaiba is bepillantást nyerhettünk. Szó esett továbbá a zöldfűszeres pulykamellről, a hibátlan pulykafasírtról, és a sült csontos csirkemellről is, videosorozatunk nyolcadik részében pedig egy hamisítatlan csirkeláb pörkölt kerül terítékre tojásos nokedlivel. Jó ha figyelsz, hiszen ez a finomság a hétvégi családi ebédek egyik fénypontja lehet. Már ha szereted a csirkelábat. Csatlakozz te is a Mindmegette Húsiskolájához!

A CSIRKELÁB PÖRKÖLT PONTOS RECEPTJÉT tojásos nokedlivel ITT TALÁLOD >>> 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek