Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkehússal töltött burgonya

MME MME
60 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A megfőzött csirkehúst kockákra vágjuk, hozzáadjuk az apróra vágott, megpárolt gombát.

A vajon megpirítjuk a lisztet, felengedjük a húslevessel és a borral, ízesítjük a citrom levével, és hozzáadjuk a tejszínt is.

A meghámozott burgonyákat egészben megsütjük, tetejüket levágjuk, a belsejüket kiskanállal óvatosan kivájjuk úgy, hogy fél centiméter vastagságú burgonyafal maradjon.

A húst és a gombát összekeverjük 3 evőkanál mártással, megtöltjük vele a burgonyákat, majd mélyebb tűzálló tálra helyezzük. A tetejüket megszórjuk reszelt sajttal.

A maradék mártást a burgonyák mellé öntjük, végül tálalás előtt a sütőbe tesszük, hogy a sajt megpiruljon rajtuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss