1. A csirkemellet felkockàzzuk, sózzuk.
2. Egy nagyobb tàlba tesszük a lisztet, a keményìtőt, a sót, a tojàst, az olajat, sütőport, és annyi vizet, hogy sűrű masszàt kapjunk belőle, sűrűbbet , mint a palacsintatészta.
Beleforgatjuk a húskockàkat.
3. A màzhoz összedolgozzuk a mézet a ketchuppal és a szezàmmaggal.
Közben annyi forró olajban, amennyi ellepi, nagy làngon aranybarnàra sütjük a húst. / Ne egyszerre süssük ki, mert összeragagadnak, sülés közben ugyanis megnőnek./
Még forrón beleforgatjuk a ketchupos- mézes- szezàmmagos màzba, és tàlalhatjuk is.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!