Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkefalatkák mártogatóssal

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított húst falatnyi darabokravágjuk, és megsózzuk. Megforgatjuk mindet a lisztben, a felesleget finoman leütögetjük. A húsfalatkákat meghempergetjük a finomra aprított mogyoró és a zsemlemorzsa keverékében.
  2. Felforrósítjuk az olajat, és aranybarnára sütjük a bundázott húsokat. Azután mindet papírtörlőre szedjük, és melegen tartjuk.
  3. Simára keverjük a majonézt a ketchuppal, és tálkákba kanalazzuk. Ezzel kínáljuk a húsfalatkákat.

MÉG TÖBB ISTENI CSIRKÉS RECEPT >>> 

 

Megjegyzés

Ha kicsiknek készít finomságokat, érdemes különös gondot fordítani a tálalásukra. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss