Elkészítés: Főzés előtt 1 órával (de lehet előző este is) bepácolom a csirkemellet: a húst apró, hosszúkás darabkákra vágom, ráöntöm a szójaszószt, a chilit és ízlés szerint borsot.
Olajon kicsit lepirítom a bepácolt csirkemellet az újhagymával együtt.
Amíg pirul a hús, felszeletelem a gombát, a zöldpaprikát. A sárgarépát hosszúkás, gyufaszál darabkákra vágom, majd az összes hozzávalót a lecsepegtetett bambuszrüggyel együtt a csirkemellhez öntöm. Hozzáadom a fehérbort, az almaecetet és az apróra vágott fokhagymát. Ízlés szerint sózom.
Miután megpuhult a hús, de a zöldségek még ropogósak, hozzáadom az étkezési keményítőt, és egyet forralok még rajta.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre