hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkecombok boros-mustáros szószban

MME MME
90 perc
egyszerű
költséges
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej
  • Mustár

Elkészítés

  1. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat és lepirítjuk a csirkecombot. Kivesszük őket, és egy tűzálló tálba tesszük őket.
  2. A csirkecomb helyére a serpenyőbe felaprított hagymát és fokhagymát, illetve kakukkfűvet teszünk, és alacsony hőfokon 5 percig pároljuk, majd lepirítjuk.
  3. Hozzáadjuk a bort, a mustárt, a csirkealaplevet, összekeverjük, felforraljuk, majd a szószt a csirkecombokra öntjük.
  4. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 45 perc alatt készre sütjük.
  5. Kivesszük a sütőből, a szószhoz tejszínt adunk, összekeverjük, és 10 percre a sütőbe tesszük, majd tálaljuk. 

Nézd meg videón, hogy készül a csirkecombok boros-mustáros szószban:

Ezek is érdekelhetnek

Friss