Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkecomb zöldfűszeres vajjal

MME MME
5/5
bonyolult
átlagos
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 4 csirkecomb,
  • 1 kiskanál só,
  • 1 mokkáskanál õrölt fekete bors,
  • fél citrom leve,
  • 4 evõkanál olaj,
  • a zöldfûszeres vajhoz:
  • 10 dkg vaj,
  • fél mokkáskanál só,
  • késhegynyi õrölt fekete bors,
  • fél-fél csokor petrezselyem,
  • metélõhagyma és bazsalikom,
  • 1-1 mokkáskanál mustár és citromlé

Elkészítés

Elkészítése: A húst a sóval, a borssal, a citromlével és az olajjal mindenhol alaposan bedörzsöljük. A vajat kikeverjük, megsózzuk, megborsozzuk, a fölaprított zöldfûszerekkel, a mustárral és a citromlével ízesítjük. Henger alakúra formáljuk, alufóliába göngyöljük és lefagyasztjuk. A csirkecombokat elõmelegített grill-lapon oldalanként 7-8 perc alatt megsütjük. Tálaláskor mindegyikre egy-egy karika fûszervajat teszünk.

Elkészítési idõ: 25 perc
1 adag: 240 kcal

Ezek is érdekelhetnek

Friss