Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rozmaringos sült csirke mustárban

MME MME
41 4.5/5
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A combokat alaposan megtisztítjuk, szárazra töröljük, és megsózzuk, megborsozzuk. A mustárt és a tejszínt összekeverjük, egy kevés sóval és borssal ízesítjük.
  2. A csirkéket egy vékonyan kiolajozott tepsibe rakjuk szorosan egymás mellé, meglocsoljuk a mustáros keverékkel, finoman átkenjük vele a combokat, majd hozzáadjuk az egész fokhagymákat és a rozmaringot, végül fóliával letakarjuk.
  3. Forró sütőbe toljuk 40 percre, majd a fóliát eltávolítva ropogósra sütjük. Rizzsel tálaljuk. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss