A megmosott és megtisztított csirkét feldaraboljuk. A zöldségeket megtisztítjuk és felkarikázzuk.
A kacsazsírt megolvasztjuk, és beletesszük csirkét. Lefedve, mérsékelt tűzön nagyjából 10 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a sárgarépa- és fehérrépa karikákat és a kockára vágott zellert és karalábét. Folyamatosan kevergetve legalább 10 percig pirítjuk. Megszórjuk a liszttel, lepirítjuk és felöntjük vízzel.
Beletesszük a paradicsomot, a paprikát, a vöröshagymát és az összekötözött lestyánt. Fedő nélkül, felforraljuk, majd alacsony lángon kb. 30 percig főzzük. Hozzáadjuk a zöldborsót, a tésztát és a csirke máját, és fedő alatt további 15 percig főzzük. Megszórjuk az aprított petrezselyemmel, kiforraljuk, majd tálaljuk.