Elkészítés: Vágjuk össze a csirkét 3 cm széles, 1 cm vastag darabokra. A páchoz keverjük össze a szójaszószt, a rizspálinkát, a felaprított chilipaprikát és a gyömbért, forgassuk bele a csirkedarabokat, majd hagyjuk 24 órát állni.
Vágjuk félbe a parikákat, távolítsuk el a szárat és a magokat, vágjuk cikkekre.
A bundához verjük fel a tojásfehérjét habbá. Keverjük a kukoricalisztbe a sót, a felaprított metélőhagymát és a gyömbért. A húsdarabokat forgassuk meg kukoricalisztben, majd mártsuk a keverékbe, és forró olajban süssük meg, majd tegyünk ugyanígy a paprikacikkekkel is.
Szedjük papírtörlőre, itassuk le a felesleges zsiradékot, majd szójaszósszal kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre