Elkészítés: A hagymát apróra a húst vékony csíkokra vágjuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. Kevés olajon átpirítjuk, félretesszük.
A hagymát olajon megdinszteljük, rátesszük az átnyomott fokhagymát, a zöldségkeveréket és a vörösbabot. Kevés vizet öntünk rá, és puhára pároljuk. Hozzáadjuk a chilit, borsozzuk és oregánóval megszórjuk. Ráöntjük a ketchupot, és belekeverjük a pulykamell csíkokat. Pár percig forraljuk, és levesszük a tűzről.
Párolt rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre