Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csípős mézes csirkeszárny

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
18 adag

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük 190 fokra, és egy tepsit leterítünk sütőpapírral.
  2. A csirkeszárnyakat bedörzsöljük a sóval, a fokhagymaporral, a paprikával és a borssal, majd a tepsibe fektetjük, és az előmelegített sütőben sütjük 35-40 percig. Félidőben megfordítjuk.
  3. Közben a marinádhoz egy tálban összekeverjük a barbecue szószt a mézel, a ketchuppal, a csiliszósszal és a fokhagymaporral. Megforgatjuk benne a sütőből kivett csirkeszárnyakat, majd visszatesszük a tepsibe, és közben egyszer megfordítva készre sütjük további 5-10 perc alatt.


 

Ezek is érdekelhetnek

Friss