Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csípős-krémsajtos rántott csirkemell

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A snidlinget, a jalapenót, a paradicsomot és a bacont apróra vágjuk. A bacont megpirítjuk. Az apróra vágott snidlinget, a jalapenót, a paradicsomot és a bacont elkeverjük az összenyomkodott kockasajtokkal, majd ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk.
  2. A megmosott és szárazra törölt hússzeleteket kiklopfoljuk, és megsózzuk. A töltelékből teszünk a csirkemellszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk (előbb lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk). Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

CSIRKEMELL CSÍKOK PÁRIZSI BUNDÁBAN>>> 

CSIRKEMELL SAJTOS-KUKORICAPELYHES BUNDÁBAN>>> 

SAJTKRÉMMEL TÖLTÖTT CSIRKEMELL>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss