Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csípős fetás túrókrém

MME MME
2 4/5
30 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A paprikákat megmosom, és egy fogó segítségével a nyílt gázláng fölött jó feketére, szenesre sütöm mindegyiket. Mikor ez kész, pár percig egy lefedett tálban hagyom őket, így könnyebben jön le a héjuk.
Egy tálba teszem a többi hozzávalót, a paprikák húsát pedig deszkán nagyon apróra összevágom, és ezt is a többi alapanyaghoz keverem jó alaposan. Behűtve tálalom.

Pirítósra kenve paradicsommal, friss csírákkal, hagymával, uborkával egészen fennséges nyári vacsora. Görög előétel.

Megjegyzés

Vastagabb húsú zöldpaprikákat vegyünk, és ha lehet, igazi erős darabokat válasszunk. Ezt az ételt sárkányivadékoknak ajánlom, vagy legalábbis olyanoknak, akik szeretik a tüzes, csípős ételeket. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss