hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csípős csirkeszárnyak

MME MME
4 5/5
45 perc
egyszerű
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkeszárnyak végét levágjuk, a szárnyakat az ízületnél két részre vágjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, és egy kis olajjal és 5 cl vízzel betesszük a tepsibe. Lefedjük alufóliával, és 160 fokon 30 percig sütjük.
  2. Közben összekeverjük a csiliszószt, a mézet és a citrom kifacsart levét. A csirkeszárnyakat a szószba mártogatjuk, majd visszatesszük a sütőbe, és 200 fokon 10 perc alatt készre sütjük.

    Még több ropogós és ragacsos csirkeszárny recept >>> 

    Mézes-csípős csirkeszárny >>> 

    Fűszeres csirkeszárnyak >>> 

Megjegyzés

Szabadtéren, parázson grillezve még ropogósabb lesz! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss