Elkészítés: A fetasajtot villával összetörünk, teszünk bele fél pohár tejfölt. A kapott masszát leveles tésztába felgöngyöljük, és csiga alakban feltekerjük. Kb. 40 perc alatt kisütjük (200-250 C fokos sütőben).
Elkészítjük a salátát. A salátát kézzel összetépkedjük, a paradicsomot és az uborkát kisebb kockákra szeleteljük. A joghurtot és a tejfölt összekeverjük, ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal.
Jól összekeverjük, és hűtőben tároljuk a tálalásig.
A csirkemellet apró kockákra vágjuk, így hamar megpirul egy kevés olajon. Amikor megpirult, jöhetnek a fűszerek, ízlés szerint: só, bors, kevés paprika. Ha szeretjük a csípős ízű ételeket, akkor bátran jöhet a chili is. A végén még megszórjuk egy csipetnyi bazsalikommal.
A töltött tésztával és a salátával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre