Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csípős csirkemellcsíkok shitake gombával

30 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Egyforma csíkokra vágjuk a csirkemellet, egy edénybe tesszük, és hozzáadjuk az olivaolajat, a lisztet , és az összes fűszert. Összekeverjük és 10 percig hagyjuk álni.

Összevágjuk a zöldségeket, és egy kis edénybe félretesszük, előveszünk egy wokot. Elkezdjük pirítani a húst, ha már aranybarna, hozzá adjuk a zöldségeket. Ezt 15-20percig pároljuk a hússal .

Ezután hozzáadjuk a szójaszószt, a csípőspaprikakrémet, a fehérbort, a borecetet és a mézet, és további 5-10 percig pároljuk.

Összekeverjük a vizet és az étkezési keményítőt, hozzáadjuk a csirkés raguhoz, és egy-két percig összefőzzük. Rizzsel tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek