Elkészítés: A felkockázott füstölt szalonnát kiolvasztjuk, rádobkuk a kockára vágott hagymát és a csíkokra vágott csirkemellet, ízesítjük sóval, borssal, pirospaprikával, Erős Pistával, kb. 1 dl fehérbort aláöntve megpároljuk. Mielőtt elkészül, kockára vágott kaliforniai paprikát teszünk bele, és pár percig még pároljuk.
Főzünk egy adag előfőzött tasakos rizst, fűszerezzük, pici olajjal és apróra vágott petrezselyemzölddel összeforgatjuk. Egy jénai tál közepére halmozzuk, és köré rakjuk a csípős csirkemellet. Savanyúságot kínálunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre