Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ilyet még nem láttál! Megérkezett a csillámos pizza

Új őrület hódít az Instagramon: itt a szivárványszínű, glitteres unikornis pizza! Bár első ránézésre egy édes nassolnivalónak tűnik, valójában pont olyan az íze, mint egy átlagos pizzának.

Ha a Margherita pizzára gondolsz, akkor valószínűleg neked is egy paradicsomszószos-mozzarellás tészta ugrik be, amit legfeljebb néhány paradicsomkarika vagy bazsalikomlevél díszít. Egy kaliforniai pizzéria, a DagWoods azonban előrukkolt egy extra különleges Margheritával, ami teljesen máshogy néz ki, mint ahogy megszokhattad. A "MagicalAF" nevű pizza ugyanis szivárványszínű és csillogós!

Az unikornisos finomság pedig többek között olyan hírességek figyelmét is felkeltette, mint Jimmy Kimmel, aki népszerű beszélgetős műsorában is bemutatta a glitteres pizzát.

 

Bár első ránézésre inkább édesnek tűnik, pont olyan az íze, mint egy átlagos Margheritának, a trükk csupán annyi, hogy a tetejére ehető csillámport szórtak. Szóval az unikornis latte mellett már az unikornis pizza is hódít! Te megkóstolnád, vagy inkább maradnál a hagyományos, bazsalikomlevéllel borított verziónál?

ÍGY LESZ IGAZÁN FINOM A GLUTÉNMENTES PIZZATÉSZTA>>> 
ÍGY KÉSZÜL A TÖKÉLETES TÖLTÖTT PIZZA, A CALZONE>>> 
9 JÓ TANÁCS A TÖKÉLETES HÁZI PIZZÁHOZ>>> 
PARADICSOMSZÓSZ HÁZILAG - PIZZÁRA, TÉSZTÁKHOZ VAGY AKÁR MÁRTOGATÓSKÉNT>>> 

Ezek is érdekelhetnek