Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csillagjegyek az ágyban: a horoszkóp döntheti el, mennyire szenvedélyes a férfi

default user icon
MME
Szenvedélyes mozdulatok? Gazdag fantázia? Heves előjáték? A csillagjegyek nem csak az egyes személyiségjegyeinket határozzák meg, de azt is, milyen a férfi az ágyban és megadja-e nekünk, amire igazán vágyunk.

A horoszkópok az élet számos területén nyújt segítséget abban, mit várhatunk el a másiktól. Ez a szexben sincs másképp. Mindenki magában hordozza mind a 12 jegy tulajdonságait, de a születési horoszkóp meghatározza, milyen jegyek dominálnak egyes személyiségeknél. A szexuális együttlét során is nagyon fontos a kommunikáció, a nyílt beszélgetés, de nem árt, ha mindenből előre felkészülünk.

Most kiderül, hogy bizonyos csillagjegyek milyen tulajdonsággal rendelkeznek, és ezek miként mutatkoznak meg az ágyban. Ezeket a hasznos titkokat megosztjuk, hogy ne érjen meglepetés a hálószobában.

Kos

Sok nő álma, hogy egy olyan férfit fogjon ki, aki határozott, szenvedélyes és gyengéd. A Kos férfiak ebből a három tulajdonságból kettőt biztosan magukénak tudhatnak. Nem csak a munkában és otthon, de az ágyban is szeretik kezükbe venni a teljes irányítást. Ők döntik el, hogy mikor és hol szeretnék az együttlétet, ellenkezésnek helye nincs. Változatos velük a szex, hiszen sosem tudhatja, hogy éppen heves vagy szelíd hangulatban találja.

Bika

Ha egy Bikával kezdesz, akkor tudnod kell, hogy érzékiségből sosem lesz hiány! Fő tulajdonságuk az érzékenység és kezdeményezés, valamint a túlfűtött szexuális vágy, sosem mondanak nemet az összebújásra. Szavakkal és gyengéd érintéssel gyorsan levarázsolják bárkiről a ruhát, de az igazi védjegyük az előjáték. Legyen szó masszázsról, becézgetésről, simogatásról, számukra nem létezik tabu. Nem szeretnek semmit elsietni, kitartásuk legendás.

Ikrek

Az Ikrek hálószobájában, pont úgy, mint az életben, nagy szerepet kap a kettősség: egyszer kíméletes, szelíd, máskor pedig szenvedélyes, lehengerlő. Vonzerejük kiszámíthatatlanságukban és fantáziájukban rejlik, sosem válnak unalmassá. Szeretnek merész dolgokkal kísérletezni, lázba hozza őket a „lebukás” veszélye, imádnak nyilvános helyen kezdeményezni. Imponálni akkor tudsz nekik, ha kapható vagy a rögtönzésre és egy vad, bevállalós kalandra.

Rák

Egyéjszakás kaland? A Rákoknál ilyen szóba sem jöhet! Számukra a szex a szerelem megtestesítője, nem létezik intimitás érzelmek nélkül. Fő jellemzőjük a gyengédség, ami minden mozdulatukból érződik. Szeretnek óvatosan, finom simogatásokkal indítani, de senkit ne tévesszen meg látszat: az ágyban igazi lepedő akrobaták. Ugyanakkor kedvelik a domináns nőket és a kezdeményezést.

Oroszlán

A csillagjegy elnevezése nem véletlen, hiszen ezek a férfiak imádnak párjuk felett dominálni, kezükben tartani az irányítást, ahogy az állatok királya is teszi. A kapcsolat legizgalmasabb része számukra a „vadászat”, nem ismernek nemet, akit kiszemelnek, meg is szerzik. Leginkább a misszionárius pózt élvezik, mert ilyenkor érzik igazán fölényben magukat. Annak ellenére, hogy tele vannak önbizalommal, nagyon örülnek, ha bókolnak nekik, dicsérik őket. Egy Oroszlánnal sosem tévedhet, ők azok, akik mindenkihez illenek.

Szűz

A Szűz férfiak igénylik az irányítást, szívesen fogadják a jó tanácsokat. Azonban vigyázni kell, hogy ne ess át a ló túloldalára és ne erőltess rájuk olyat, amit nem szeretnének. Általában nyitottak a beszélgetésre, de vannak számukra kényes témák, amikben nehezen nyílnak meg. Próbáljanak ki új pozitúrákat, és figyeld meg, hogyan reagál rá a másik. A kulcs hozzájuk a megértés és a türelem, hiszen ők is igazán kitartóak tudnak lenni, legyen szó bármiről.

Mérleg

A Mérleg férfiak az élet minden színterén a szépségre, esztétikusságra törekednek, ez az ágyban sincsen másképp. Kedvelik az eleganciát és szeretik mindennek megadni a módját. Számukra a tökéletes randihelyszín egy gyertyafényes szoba, romantikus hangulattal. Egy szexi női fehérnemű azonnal forró hangulatba hozza őket. Igazi ínyencek, szeretnek szokatlan pozitúrákat is kipróbálni, az újdonságra sosem mondanak nemet.

Skorpió

Ha igazán szexis kalandra vágyik, akkor egy Skorpió férfira mindig számíthat! Az izzó levegő, a heves csókcsaták, a meleg és csábító érintések csak mind bevezető, az igazi izgalmak mind csak ezután kezdődnek. A Skorpió azon csillagjegyek egyike, akik a legjobbat nyújtják az ágyban, de ez nem véletlen: nem csak saját testükkel vannak tisztában, hanem bárkiét felfedezik egy szempillantás alatt. Fantáziájára sem lehet panasz, merész, izgató és kezdeményező típus.

Nyilas

Izgalmasnak találják a vadászatot, hamar ráunnak arra, akit túl könnyen megkapnak. Persze azt sem szeretik, ha túl sokat kell várni. Egy Nyilas szereti a meglepetéseket és váratlan helyzeteket, nem lesz semmi jónak és újnak az elrontója. Egy-egy új helyszín és póz azonnal lázba hozza, mindig készen áll a szeretkezésre. Ez azonban néha a minőség rovására mehet, ők ugyanis a „kevesebb néha több” közmondást fordítva értelmezik.

Bak

A Bak férfiakból, a Skorpiókhoz hasonlóan csak úgy sugárzik a szexuális energia. Azonban ez a csillagjegy egy kicsit feszélyezettebb, kevésbé kedvelik a rögtönzött programokat. A friss kapcsolat elején szeretik, ha párjuk utasításokat ad nekik az ágyban, de ha már komfortosan érzik magukat, akkor az egyik legjobb szeretők. A kezdeményezés nem az erősségük, szívesen kipróbálnak új pozitúrákat is, de csak akkor, ha erre külön megkérik őket. Izgalmasnak és csábítónak találják, ha szex közben végig láthatják a másikat, ha örömet akar szerezni, akkor ne kapcsolja le a villanyt.

Vízöntő

A Vízöntők egy kicsit mindig is kilógtak a sorból, ami az ágyban sincsen másképp. Nem szeretik a megszokást, hamar ráunnak mindenre. Érdeklődésük azonban apró újdonságokkal, extrákkal fönt lehet tartani. Egy Vízöntő férfi jelszava: bárhol, bármikor és bármit! A Káma-szútra lelkes rajongói, bármiben benne van, de minden pózt csak egyszer próbál. Szeretik a szerepjátékokat, fantáziájukban semmi nem szab határt. A BDSM is szóba jöhet, természetesen csak közös megegyezés alapján. 

Halak

A Halak természete nyugodt, szeretnek magukba nézni és elgondolkozni a világ nagy dolgain. Ez azonban koránt sem azt jelenti, hogy az ágyban nem állnák meg a helyüket. Gyengéd és figyelmes szeretők, akiknek első a partnerük. A rövid és durva szex helyett, a hosszú és lágy szeretkezést szeretik. Imponál számukra, ha kedves, szexi szavakat suttogsz a fülükbe. Igazi kezes bárányok, akik igénylik az igazi szeretetet.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss

18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves