Elkészítés: A tojásokat szétvélasztjuk, a sárgáját a cukorral és a vízzel habosra keverjük, úgyszintén a fehérjét kemény habbá verjük. A lisztbe keverjük a sütőport és a narancs lereszelt héját, kettévesszük, az egyikbe a kakaót is belekeverjük. A tojásos masszát, és habot is elfelezzük, az egyiket kakaósra keverjük, míg a másik sima vaníliás marad. Könnyedén összedolgozzuk mindkét masszát, és habzsákba szedjük először a világosat.
A sütőtepsibe zsírpapírt rakunk, és erre sorban a zsákból csíkokat húzunk. Mindig egy helyet kihagyunk, mert az lesz a barna massza helye. A barna tésztát is zsákba szedjük, és kitöltjük a hézagokat. Ha megvagyunk vele, akkor 200 fokos sütőbe téve 15 perc alatt készre sütjük.
A papírt melegen lehúzzuk a piskótáról, és feltekerjük a papírba vissza.
A krémhez a barnacukrot karamellizáljuk egy edényben, ráöntjük a tejet, olvadásig keverjük, majd a keményítőt kevés hideg tejben feloldjuk, és azt is beleöntjük. Ha besűrűsödik, akkor kihűtjük, és hidegen keverjük a krémsajtot is hozzá.
Megkenjük a roládot, feltekerjük, és a tetejére is csorgatunk a maradék krémből. Csokidísszel kirakjuk. Jól behűtve kínáljuk.