Elkészítés: A túrót cukorral, citromhéjjal és citromlével ízesítjük. A zselatint beáztatjuk. 4 evőkanál tejszínt felmelegítünk a mikróban, s ebben a 4 lap zselatint feloldjuk, majd a maradék keményre vert tejszínhez adjuk, s a túróval elegyítjük. A vegyes bogyós gyümölcsöt cukorral elkeverjük, állni hagyjuk, míg levet enged. A maradék zselatinlapot 3 evőkanál felmelegített lében feloldjuk, majd a gyümölcshöz adjuk. Hűtőbe helyezzük a túrót és a gyümölcsöt kb. 30 percre, majd magasfalú poharakba rétegezve szedünk a kétféle krémből.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre