Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csíkos desszert

MME MME
2/5
60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A túrót cukorral, citromhéjjal és citromlével ízesítjük. A zselatint beáztatjuk. 4 evőkanál tejszínt felmelegítünk a mikróban, s ebben a 4 lap zselatint feloldjuk, majd a maradék keményre vert tejszínhez adjuk, s a túróval elegyítjük. A vegyes bogyós gyümölcsöt cukorral elkeverjük, állni hagyjuk, míg levet enged. A maradék zselatinlapot 3 evőkanál felmelegített lében feloldjuk, majd a gyümölcshöz adjuk. Hűtőbe helyezzük a túrót és a gyümölcsöt kb. 30 percre, majd magasfalú poharakba rétegezve szedünk a kétféle krémből.

Ezek is érdekelhetnek

Friss